Stellevesken som ble kontorveske

/sponset innlegg/

Det er mye som er fantastisk med å jobbe hjemmefra.

Man kan for eksempel ta med seg kontoret sitt hvor som helst, og når som helst, og jobbe akkurat der det passer. Noen ganger har jeg valgt en kafé i byen, som lager den beste avokadosalaten og noen himmelske ostekaker. Andre ganger har jeg rømt til skogs, og satt meg på en benk nede ved vannet. Og andre ganger igjen har jeg dratt ned på en liten, halvveis hemmelig strand rett ved der jeg bor.

Dessuten pendler jeg med jevne mellomrom utenbys, til dit det egentlige kontoret mitt er.

Alt dette er helt aldeles fantastisk, og jeg elsker å kunne ha denne friheten. Men det har også bydd på et aldri så lite problem – man må jo nødvendigvis ha med seg ting og tang om man skal ha et fungerende, portabelt nomadekontor. Og den PC-veska jeg hadde liggende fra før, så bare ut til å akseptere flate ting i A4-størrelse, noe som er absolutt alt annet enn praktisk når man skal ha med seg lader til PC, bøker, almanakk, lesebriller og alt annet man trenger i tillegg til akkurat laptopen. Jeg hadde ikke sjans til å lukke den igjen, så det tøyt ut ledninger og bokrygger og gudene vet hva overalt.

Men så.

Så fikk jeg en stelleveske for å teste den.

Jupp.

Du leste riktig.

Stelleveske. Sånn som du kjøper til babyen din, når du skal ha med deg bleier, ekstra tøy, tåteflasker, gulpekluter og alt du måtte trenge på farta til en liten en.

Og la meg bare stadfeste en gang for alle: Om det er noen som kan dette med å pakke praktisk, så er det nettopp mammaer! Ikke bare det, men siden jeg ble mamma i 2007, så har det også skjedd en del del ting med stilen. Selv hadde jeg bare den stelleveska som fulgte med vogna – helt grei, liksom, men ikke akkurat noe fashion statement.

Stellevesken jeg fikk, var Chelsea fra SkipHop. Jeg er forelsket. Jeg er lykkelig. Og jeg er, ikke minst, heretter velutstyrt, praktisk og stilig på en gang. Faktisk er denne vesken fra New York, og er inspirert av motebildet.

Se bare her.

 

Oppi denne har jeg nå en A4-perm, en laptop, lesebriller, en almanakk, en notatbok, en kindle, en BuJo og to bøker. Enda er det plass til en god del mer – det er sågar to lommer på sidene hvor jeg kan ha drikkeflasker, lommebok eller andre ting som er kjekt å ha med seg. Og den lille lomma foran på toppen der, der er det perfekt plass til mobilen min!

Legg også merke til at veska står støtt rett opp og ned på bordet mitt. Den er stødig og stabil, og kommer sågar utstyrt med gullfargede knotter under, sånn at du slipper å sette den fra deg rett ned på bakken.

Og sånn ser det ut oppi. God plass til både permen og laptopen. På sidene der er det også praktiske lommer, som man kan putte lesebrilleetuiet i, eller andre ting man helst vil ha litt for seg selv.

Som om ikke dette er nok, så kan man også bytte på om man vil bære den i den lange stroppen, eller om man vil ha håndtak. Det er bare å vippe dem opp, så ser den sånn ut. I frontlommene der er det perfekt plass til planleggeren i den ene, og notatbok og Kindle i den andre.

 

Her ser du baklommen, med en tykk BuJo og to bøker puttet oppi:

 

Det er også en lomme jeg enda ikke har hatt behov for å bruke, enda så mye jeg har med meg overalt. Der håndtakene er festet, går det en glidelås. Åpner du den, så åpenbarer det seg en lomme som faktisk går helt ned i bunnen på veska!

Så jeg kunne helt sikkert hatt med meg enda flere bøker, uten noen problemer i det hele tatt. Jeg får til og med plass til mini-PC’en min i den, om jeg skulle ha behov for å ha med meg både laptop og mini-PC en dag.

Jeg begynner faktisk å skjønne at det var skikkelig amatørmessig å få barn allerede i 2007. 🙂

Om du trenger en kontorveske til pendling eller til å ha et portabelt hjemmekontor, så vil jeg absolutt anbefale at du ser på denne stellevesken. Og om du skal kjøpe stelleveske for babyens skyld, så kan du også tenke på hvilket liv du skal ha etter at babyen har blitt litt større. For denne kan gjøre nytte for seg lenge etter at du er ferdig med bleier og tåteflasker, og det er god miljøtankegang også – kjøp noe du kan bruke til flere ting, og som varer. Stellevesken er også ftalatfri, noe som drar den enda høyere opp for min del.

Skiphop Chelsea, som denne stellevesken heter, koster 1199 kroner, og har nå kommet inn på Barnas hus. Du finner den også i butikker som Ellos, Jollyroom og Lek mer.

 

Følg meg på Facebook og Bloglovin også, så blir jeg glad! 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

3 Comment

 1. Jeg liker at alt har sin faste plass, jeg orker ikke bruke tid på å lete. Din veske passer like fint til jeans på café som kjole på møte!
  Avdelingholt/ Anja Holt postet nylig…Hva når de blir stille….. (Fokusuke – Store Barn)My Profile

 2. Den er superfin! Jeg har også lyst på den, spesielt når jeg ser hvor mye du faktisk får oppi den! I like!

  God helg til deg!

 3. Abelone says: Svar

  Jeg fik også første barn i 2007, og når jeg ser de stilige veskene dere driver å viser fram, så er jeg enig med deg, det var urutinert 😉 Drasset rundt med veldig mye til førstemann, til nr to holdt det stort sett med en bleiemappe. Ser egentlig bare en feil med veska, når det er så god plass – og jeg slutter ikke å putte ting i den før den er full – så blir det også ganske tung. Så det er kanskje like greit at jeg holder meg til en mindre veske, for ryggens del.

  God helg!
  Abelone postet nylig…Start hjemmeMy Profile

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge