Økologiske hårprodukter

/sponset innlegg/

Jeg merker at tiden ikke strekker til like mye som den pleide. Før pleide jeg å lage mine egne såper, for eksempel. Hudkremer basert på kokosolje og eteriske oljer. Tannkrem. Sånne ting. Men jeg har blitt sløv – eller rettere sagt, jeg har begynt å ta kjappe løsninger på ting for å få hverdagen til å gå opp.

Det jeg aldri klarte å få til, var å lage økologiske hårpleieprodukter. Jeg har prøvd og feilet en del, med alt fra nopoo (hvor man vasker håret med bakepulver og eddik), til forskjellige produkter fra helsekosten. Men tiden strakk ikke til å lete videre etter de perfekte produktene heller, langt mindre å lage dem, så akkurat nå har jeg gått tilbake til helt vanlige produkter man får kjøpt i matbutikken. Det har plaget meg en stund. Jeg liker det virkelig ikke, men håret må nå engang vaskes.

Her om dagen fikk jeg heldigvis et tips. Det finnes en butikk som har fine hårprodukter, og som også har en god del økologiske produkter i sortimentet sitt, til priser som ikke nødvendigvis er så avskrekkende, i og med at de sender fraktfritt. Jeg øyner med andre ord en mulighet til å få god hårsamvittighet igjen, uten å bruke sinnssykt mye tid på å lete.

Butikken heter NordicFeel, og har økologiske serier som Urtekram, Alterna og John Masters Organics.

Jeg er så glad for at økologiske produkter begynner å komme i helt vanlige butikker! Det er ikke lenger en sånn sær og merkelig ting som bare helt alternative raringer kjøper – jeg husker en gang at jeg argumenterte med en leverandør en gang, som faktisk påstod at de økologiske produktene var så spesielle at de ikke kunne stå sammen med «vanlige» produkter. Jeg er så lettet over å se at denne innstillingen har endret seg, og at det nå faktisk er mulig å velge økologisk uten å måtte ta den ekstra jobben det var å finne frem til alternative produkter.

Verden går fremover. Kanskje det er håp. 🙂

Photo by Candace Nast

Følg meg på Facebook og Bloglovin også, så blir jeg glad! 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 Comment

  1. Jeg bruker Alterna (caviar) og jeg elsker den serien! Verd hver krone!!!!

  2. .. jeg bruker ingenting.. fordi jeg er så utrolig dårlig på å prioritere sånn! Skammer Meg nesten! (Hårprodukter altså) Kan ikke du sende meg noen såpe oppskrifter? Jeg vil prøve å lage selv!

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge