Netflix-anbefalinger til vinterferien

Her har vinterferien begynt nå, og det betyr lange dager hvor man kanskje endelig får tid til å slacke litt på sofaen. Netflix er et yndet avslapningstiltak her i heimen når lesemusklene begynner å bli slitne, så i dag tenkte jeg å gi dere noen Netflix-tips!

La meg begynne med å anbefale den hysterisk morsomme serien Crazy ex-girlfriend. Den ser teit ut i beskrivelsen, men den er faktisk overraskende morsom – og spesielt artig om du, som meg, liker musikk. Det er satire over musikaler og det ene med det andre her, med noen kule sanger. Jeg digger denne:

Skjønner du hva jeg mener? Jeg gleder meg til sesong 2 kommer! 🙂

Om du heller liker litt crime og action på Netflix, iblandet litt nostalgi, kan jeg anbefale serien Frequency. To politimennesker (far og datter) jobber sammen for å løse mysterier, på tvers av tiden. Faren døde nemlig når datteren var lita. Men de har på mystisk vis fått kontakt med hverandre i hver sine tider via et radioapparat. På den måten kan faren gi viktig info til datteren fra fortiden, og datteren kan si til faren at «dette ender ikke så bra, du må stoppe det i din tid» når hun ser konsekvensene i nåtid. Den er ganske kul. Og siden pappaen døde på 90-tallet, så er det litt nostalgisk å være med ham i hans verden også. Litt NYPD Blue-ish, og litt Nirvana-feel her og der.

Om du liker å synke ned i god fantasy når du er på Netflix, så MÅ du bare se Outlander. Den begynner egentlig rett etter krigen, men hovedpersonen forsvinner gjennom en magisk sirkel, og havner i 1700-tallets Skotland, rett før et stort opprør finner sted. Liker du tidsreiser, skotske menn, saftig romantikk og en dose magi, så er Outlander definitivt et Netflix-prosjekt for deg. Du finner forresten bøkene på Storytel også, om du foretrekker den litterære varianten.

Jeg har også et tips for deg som liker historie og det som faktisk skjedde tidligere. Netflix-serien The Crown er fin. Den følger den britiske dronningen fra hun må gå på tronen mye tidligere enn noen hadde sett for seg, og viser hvordan Elizabeth måtte velge bort seg selv for kronen sin skyld og bli Storbritannias dronning. Jeg lar meg villig fascinere, og gleder meg til neste sesong allerede.

 

Har du sett noen av disse på Netflix?

Photo by jennypdx

Følg meg på Facebook og Bloglovin også, så blir jeg glad! 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

3 Comment

 1. Takk for serietips, er akkurat blitt ferdig med Banshee på HBO. Men nå er det maaange andre sesonger som vi ser på, som kommer. Jeg elsker serier! Men vil gjerne ha hele sesonger ute så jeg slipper å vente en uke på ny episode 🙂

  Ha en god kveld!

 2. Jeg har sett «The Crown» og likte denne. Nettopp ferdig med «the affair» og «shooter» (serier begge to). Jeg er klar for noe nytt, tar med meg dine tips!
  Avdelingholt/ Anja Holt postet nylig…Bring out the dumbrellaMy Profile

 3. Synne says: Svar

  Å, serie-anbefalinger er alltid kjekt! Tror jeg må få sett The Crown, altså, og Crazy Ex-Girlfriend virker festlig. Mange takk for tipsene!
  Synne postet nylig…Wintery weekendMy Profile

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge