Favoritter fra iHerb

/inneholder affiliatelinker/

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker iHerb – det er her jeg gjør det meste av handelen når jeg trenger kosmetikk eller kosttilskudd. Det finnes alltid noe nytt å prøve ut, og det finnes alltid veldig gode tilbud på gode, naturlige produkter. Frakten er også billig, og varene kommer fort i posten.

Så jeg tenkte jeg skulle sette opp en liten liste over mine favoritter fra iHerb her, siden de har et enormt utvalg av produkter og det ikke alltid er så lett å finne frem i jungelen.
natural skin photo
Og husk: er du førstegangskunde hos iHerb, og følger mine linker eller bruker rabattkode ERU812 , får du i tillegg 5 dollar i rabatt på det du handler. Jeg får også litt fortjeneste, så dersom du vil støtte en stakkars, sultende blogger, så setter jeg stor pris på det. 🙂

Denne siden vil oppdateres fra tid til tid, og det samme vil sikkert iHerbs varelager – så det kan forekomme at linker ikke fungerer og sånn. Si fra om du kommer over en!

Uansett.

Her er mine favoritter fra iHerb:

Hudpleie

 

ansiktsmaskeQueen Helene, Mint Julep ansiktsmaske.

Denne gjør jobben mot urenheter på nesa og så videre. Den er litt sterk mot sart hud, så jeg anbefaler den ikke om du har problemer med det, men som en skikkelig opprensk innimellom er den kjempebra hvis du tåler det.

 

 

 

favoritter fra iherb

Deep Steep Argan Oil Body Butter, Lavender Chamomile

Hvis du trenger en dyp og god fuktighetsbehandling til huden din, som samtidig roer den ned… Så trenger du ikke lete lenger. Denne er så god og lukter så godt at jeg nesten er redd for å gå tom, så jeg skal prøve å alltid ha et lager av denne på badet.

Jeg tenker den er spesielt god som aftersun eller noe sånt, men herregud… Denne får du bare lyst til å smøre deg inn i hver eneste dag. SÅ god er den.

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Sminke

 

ecotoolsEcoTools øyeskyggebørster, 5 stk.

Laget av bambus og resirkulerte materialer, what’s not to love? De er myke og gode, og hver børste har sitt bruk. Jeg elsker disse, og bruker dem ofte.

Har hatt dem i en del år nå, så de varer og varer.

 

 

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Såper

 

dr woodsDr. Woods Lavender Castille Soap

Dr. Woods såpe med lavendelduft er en desidert favoritt fra iHerb. Flasken er kjempestor, så her får du veldig mye god og ren og velduftende såpe på en gang. Jeg bruker den både som kroppssåpe og som ansiktssåpe til å fjerne sminke og så videre. Den kan visst også brukes som shampo.

 

 

 

favoritter fra iherb

Dr. Woods Facial Cleanser, Black Soap

Vil du isteden ha en mindre flaske (og det kan være greit om du har tenkt å pakke den med deg hit og dit), så anbefaler jeg denne til ansiktsrensingen. Den vasker huden ren og god, uten å tørke ut eller lage problemer av noe slag. Det blir bare skikkelig rent.

 

 

bubble bath

Rainbow Research, Bubble Bath, Lavender Chamomile

Denne kjøpte jeg til jentungen, så hun kunne få bobler i badekaret sitt. Den ble godt mottatt, og det hendte jeg stjal meg til et boblebad med denne selv. Nydelig og naturlig! 🙂

Nå må jeg bare sørge for å få et badekar igjen.

 

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Hårpleie

 

alba botanica Alba Botanica Hawaiian Deep Conditioning Minute Mask

Denne lukter sol og sommer, og jeg pleier å bruke den i min datters hår når det begynner å bli slitt. Og så stjeler jeg litt også, ved behov. Den gjør det den skal, og håret blir mykt og velduftende.

 

 

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Generell kroppspleie

 

kroppsbøsteEarth Terapeutics, Ergo-form, Massasjebørste

De sier at tørrbørsting er veldig bra og sunt for kroppen, så jeg bestemte meg for å prøve. Det angrer jeg ikke på. Før du går i dusjen, så kan du børste deg fra topp til tå med denne. Det kjennes så godt!!

 

 

 

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Kosttilskudd

 

favoritter fra iherbXlear Inc, XyloSweet

Dette er xylitol, som er det søtstoffet du ofte finner i anbefalt tyggegummi. Det styrker faktisk tennene, og derfor bruker jeg det når jeg skal lage hjemmelaget tannkrem. Det kan også brukes i matlaging, og gjerne om du lager peppermyntekuler – xylitol gir en litt sånn kald følelse som passer godt med mynte.

 

 

favoritter fra iherbNow Foods, Calsium Carbonate

Denne bruker jeg også når jeg lager tannkrem, av åpenbare grunner: kalsium bygger opp tennene. Ellers har jeg ingen andre bruksområder for den.