Jeg har fått pakke fra Villheim!

/inneholder annonselenker/

Her om dagen kom det en pakke i posten til meg! Jeg hadde gått og gledet meg litt til å bestille den lenge. For en stund siden fikk jeg nemlig teste Villheim sine bambustannbørster, og jeg ble fort solgt. Det var litt rart de første gangene, for tannbørsten var litt mindre enn jeg var vant med fra før, men så fort det var på plass, så bestemte jeg meg for at jeg kom til å bestille nye når disse var brukt opp. Det var også et ønske fra avkommet, for hun likte sin veldig godt også (det er jo et søtt poteavtrykk på skaftet, må vite), så nå var det endelig tid for å bestille nye.

Og samtidig bestilte jeg også noen andre småting. Greit å samle opp litt til én leveranse når man først skal bestille noe.

 

 

For det første, altså: Bambustannbørster. Helt naturlige, lagd av bambus, og altså da faktisk nedbrytbare. Jeg er happy for all plast jeg kan slutte å bruke. Tannbørster må man jo ha, men man trenger jo ikke å ha dem i plast om man kan slippe. Og de er gode også, til og med bedre enn de vanlige tannbørstene jeg har pleid å kjøpe. Som sagt er de litt mindre i størrelsen enn de vanlige, men det betyr jo bare at man kommer bedre til og får pusset tennene renere. En sikker vinner for meg.

Og te. Te må man jo virkelig ha. Disse teene er økologiske, selvsagt, og det er også en win for meg. Jeg har bare rukket å smake på den røde enda, men den var veldig god, og den andre lukter skikkelig friskt og godt. Gleder meg til å nyte en kopp av den også.

Det jeg kanskje er mest happy for, er duftlyset. Jeg har tråkket butikkene rundt her på leting etter duftlys som for det første ikke er stappet fulle av stinkende parfyme (duftlys skal jo helst dufte godt, og ikke som et billig parfymeri?), og som for det andre ikke er lagd med mineralolje heller. Vi vet jo dessuten at stearinlys forurenser innemiljøet ganske mye, så når jeg da finner et duftlys laget med bivoks og eteriske oljer, da må jeg jo bare teste det. Dette er med eterisk olje av appelsin og sjasmin, som etter sigende skal fungere lett antidepressivt – altså et perfekt duftlys å ha i stua i de kalde, mørke vintermånedene. Jeg testet det en kveld, og satt på litt rolig musikk mens jeg la meg ned på sofaen. Det var kjempedeilig! Lyset ga fra seg akkurat passe duft, sånn at jeg kjente det i hele stua, men uten at det ble masete og slitsomt. Jeg kommer til å kjøpe flere av disse – helt garantert. Skikkelig fine er de også, med delikat mønster på glasset.

Ellers er Anita, som driver Villheim, kjempesnill, for hun hadde også sendt med en liten flaske med oppvaskmiddel til meg (det passet helt utmerket, siden den jeg har er i ferd med å bli tom), en økologisk blåse-boble-flaske til avkommet mitt (som hun ble veldig glad for), et par poser med ekstra te og dessuten en rå, økologisk sjokolade! Nam! Thank you!! <3

Nå sitter jeg bare her og gleder meg til jeg blir ferdig med klesvasken og det andre jeg skulle gjøre i dag, så jeg kan legge meg ned på sofaen og slappe av litt med duftlyset mitt tent igjen. Peace out! 🙂

Følg meg på Facebook og Bloglovin også, så blir jeg glad! 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

1 Comment

  1. Louise says: Svar

    Herlig å få sånn pakke rett før helga 🙂 Duftlys, te og sjokolade. Mmmmm, også kan du avslutte med å pusse tenna med den nye tannbørsten:-)

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge